opc_loader

NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW!

FujiFilm X-H1
Met een 5-assig beeldstabilisatiesysteem is de Fujifilm X-H1 het nieuwe paradepaardje van de Fujifilm X-Serie. Deze in-body stabilisatie zorgt steeds voor stabiele beelden tot wel 5,5 stops. Zo fotografeer je nog langer uit de hand.
 

Vijf-assige beeldstabilisatie

De X-H1 is als eerste camera uit de X-serie voorzien van de vijf-assige beeldstabilisatie. Fujifilm heeft hiervoor een twee keer zo accuraat meetinstrument ontwikkeld. Een nieuw veermechanisme onderdrukt nog beter de allerkleinste trillingen bij het gebruik van de mechanische sluiter.
 

Sensor en processor

De X-H1 is uitgerust met dezelfde sensor en processor als de professionele X-Pro2 en X-T2. Het garandeert je buitengewone beelden waarop je vrijwel ieder detail terugziet.
 

Robuuste eigenschappen

Het nieuwe vlaggenschip van de X-serie is stof- en spatwaterdicht. Het toestel kan ook tegen een stootje dankzij de magnesium behuizing. Je werkt tot temperaturen van -10 graden Celsius. De X-H1 is extra stevig gebouwd met een verstevigde lensmount en een krasbestendige laag.
 

Betere ergonomische vormgeving

De Fujifilm systeemcamera is uitgerust met een verbeterde en grotere greep. Dit levert meer comfort en grip op. Verder heeft de ontspanknop een nieuwe bladveer. 
 

Stille camera

Het geluid van de mechanische sluiter is nog verder afgenomen waardoor je het toestel goed kunt gebruiken in situaties waarbij je als fotograaf niet onbedoeld de aandacht wilt trekken.
 

Eterna filmsituatie

De Eterna filmsituatie is een nieuwe gesimuleerde cineastische filmmodus. Deze filmsimulatie kent ingetogen kleuren en rijke schaduwtonen. Hierdoor nemen de creatieve mogelijkheden tijdens het nabewerken enorm toe.
 

'Flikker' reductie modus

Dankzij de 'flikker' reductie modus schiet je als indoor sportfotograaf beelden met een stabiele belichting bij het maken van foto's in burst modus. De TL-verlichting is geen probleem meer.