opc_loader

DIENSTVERLENING TIJDENS DE LOCKDOWN

U KAN VIA TELEFOON OF MAIL ( RECHTSBOVEN OP SITE) EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR PASFOTO'S  EN REPARATIES, OOK KAN U VOOR UITVAARTFOT'S EEN AFSPRAAK MAKEN. U KAN OOK NAAR DE WINKEL KOMEN EN AANBELLEN.

WIJ ZOEKEN SAMEN  MET U NAAR EEN PASSENDE OPLOSSING DIE VALT BINNEN DE REGELS VAN DE LOCKDOWN.

BIJ HET MAKEN VAN PASFOTO'S HANTEREN WIJ DE VOLGENDE REGELS :  1 PERSOON TEGELIJK MET NATUURLIJK MONDKAPJE OP, WE HOUDEN MINIMAAL 1 1/2 MTR. AFSTAND.

U KAN GEEN ARTIKELEN UIT DE WINKEL OP DAT MOMENT KOPEN MAAR ZOEKEN MET U NAAR EEN OPLOSSING OM TOCH TE KUNNEN LEVEREN. ( BESTELLEN OPHALEN BIJ ONS SERVICEPUNT)

Door het verwisselen van objectieven kan er stof in de camera komen. Dit stof zet zich af tegen de statisch geladen sensor en tegen het matglas. Stof op het matglas is niet erg en hoogstens hinderlijk bij het maken van een mooie opname. Dit zie je namelijk alleen in de zoeker.
Stof op de sensor is vervelend zodra dit op gelijkmatig gekleurde delen van de opname zichtbaar wordt. Dit zie je niet in de zoeker maar alleen op de opname. Meestal zie je dat in de vorm van één of meerdere wazige ronde stip(pen). Er is zeker sprake van stof op de sensor indien deze stip op elke opname op dezelfde plaats zichtbaar is. Bij weinig vervuiling is dit met de fotobewerkingssoftware makkelijk te verwijderen. Bij meer vervuiling is het raadzaam de sensor te laten reinigen.

Bij ons kunt u uw sensor laten reinigen. Accu moet hiervoor wel volledig geladen zijn.
U kunt uw camera meestal met 1 á 2 werkdagen weer bij ons ophalen, als u uw camera sneller nodig heeft, meldt dit dan alstublieft dan kijken wij wat we voor u kunnen regelen.