opc_loader

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 DIENSTVERLENING TIJDENS DE LOCKDOWN EN MOGELIJKHEDEN.

            BESTELLINGEN OPHALEN IN WINKEL V.A. 10-02-2021

                 *********************************************************************************************************************************************************************

---------------------------------------------  VANAF 3 MAART KAN U EEN AFSPRAAK MAKEN ZODAT WIJ U

                                          IN DE WINKEL KUNNEN HELPEN.

BEL / BEL AAN OF MAIL ONS EN WE MAKEN EEN AFSPRAAK.

------------------------------------------------

VANAF 16 MAART KUNNEN WIJ MEER KLANTEN ONTVANGEN

DOOR DE MOOIE GROTE WINKEL DIE WE HEBBEN.

-----------------------------------------

VOOR ALLE ONDERSTAANDE DINGEN ( O.A. PASFOTO'S) KAN U GEWOON NAAR

DE WINKEL KOMEN EN EVEN AANBELLEN.

   

WIJ ZIJN OPEN VOOR PASFOTO'S, REPARATIES, FOTOWERK ( OOK ANALOOG O&A), UITVAARTFOTO'S ( EVENTUEEL FOTOLIJST), SCANWERK, SMALFILM EN VIDEO DIGITALISEREN.U KAN NAAR DE WINKEL KOMEN EN AANBELLEN.

OOK KAN U ARTIKELEN BESTELLEN, U KAN UW BESTELLING OPGEVEN VIA MAIL OF ONS EVEN BELLEN, DAN SPREKEN WIJ MET U AF WANNEER U DE BESTELLING KAN OPHALEN EN HOE TE BETALEN. OPHALEN KAN DAN IN DE WINKEL. ( TELEFOONNUMMER EN MAIL RECHTSBOVEN AAN DE PAGINA)

BIJ HET MAKEN VAN PASFOTO'S HANTEREN WIJ DE VOLGENDE REGELS :  1 PERSOON TEGELIJK MET NATUURLIJK MONDKAPJE OP

EN WE HOUDEN MINIMAAL 1 1/2 MTR. AFSTAND.

Door het verwisselen van objectieven kan er stof in de camera komen. Dit stof zet zich af tegen de statisch geladen sensor en tegen het matglas. Stof op het matglas is niet erg en hoogstens hinderlijk bij het maken van een mooie opname. Dit zie je namelijk alleen in de zoeker.
Stof op de sensor is vervelend zodra dit op gelijkmatig gekleurde delen van de opname zichtbaar wordt. Dit zie je niet in de zoeker maar alleen op de opname. Meestal zie je dat in de vorm van één of meerdere wazige ronde stip(pen). Er is zeker sprake van stof op de sensor indien deze stip op elke opname op dezelfde plaats zichtbaar is. Bij weinig vervuiling is dit met de fotobewerkingssoftware makkelijk te verwijderen. Bij meer vervuiling is het raadzaam de sensor te laten reinigen.

Bij ons kunt u uw sensor laten reinigen. Accu moet hiervoor wel volledig geladen zijn.
U kunt uw camera meestal met 1 á 2 werkdagen weer bij ons ophalen, als u uw camera sneller nodig heeft, meldt dit dan alstublieft dan kijken wij wat we voor u kunnen regelen.