opc_loader

DIENSTVERLENING TIJDENS DE LOCKDOWN

U KAN VIA TELEFOON OF MAIL ( RECHTSBOVEN OP SITE) EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR PASFOTO'S  EN REPARATIES, OOK KAN U VOOR UITVAARTFOT'S EEN AFSPRAAK MAKEN. U KAN OOK NAAR DE WINKEL KOMEN EN AANBELLEN.

WIJ ZOEKEN SAMEN  MET U NAAR EEN PASSENDE OPLOSSING DIE VALT BINNEN DE REGELS VAN DE LOCKDOWN.

BIJ HET MAKEN VAN PASFOTO'S HANTEREN WIJ DE VOLGENDE REGELS :  1 PERSOON TEGELIJK MET NATUURLIJK MONDKAPJE OP, WE HOUDEN MINIMAAL 1 1/2 MTR. AFSTAND.

U KAN GEEN ARTIKELEN UIT DE WINKEL OP DAT MOMENT KOPEN MAAR ZOEKEN MET U NAAR EEN OPLOSSING OM TOCH TE KUNNEN LEVEREN. ( BESTELLEN OPHALEN BIJ ONS SERVICEPUNT)

Overzetten van onder andere smalfilm, video en ook voor het scannen van negatief en dia's.

Iedereen heeft wel beeldmateriaal liggen, vaak van jaren geleden. In veel gevallen kan het materiaal niet meer bekeken worden door gebrek aan afspeel apparatuur. Zonde natuurlijk van deze dierbare beelden!

Wilt u uw beeldmateriaal weer eens zien of wilt u het goed bewaren voor uw nageslacht, laat het dan digitaliseren en opslaan op DVD, Bluray of externe harde schijf .

Bij ons kunt u terecht met vrijwel alle filmformaten.
Zo zetten wij smalfilm, super 8, dubbel 8, betamax, v2000, VHS, S-VHS, VHS-C, Hi8, digital 8, miniDV, HDV, SD cards, memory cards enzovoort, over op de door u gewenste beelddrager.

 

Opslag mogelijkheid:
Uw gedigitaliseerde materiaal kan op verschillende manieren opgeslagen worden.
- Op USB of externe harde schijf

- Op disc (DVD of Bluray)
Opslag op meerdere formaten is ook mogelijk tegen speciaal tarief.
De USB of externe harde schijf kunt u zelf aanleveren of via ons aanschaffen (geen externe harde schijf)
 

SD of HD:
Het meeste videomateriaal is in SD resolutie opgenomen. De kwaliteit van deze opnames worden door digitalisering in HD niet verbeterd maar geeft wel de meest optimale weergave op uw HD afspeelapparaat. Uw HD-TV hoeft het SD beeldmateriaal niet meer aan te passen (upscalen). Dit doen TV's namelijk niet allemaal even goed.
Filmmateriaal gescanned in HD geeft een betere detail weergave bij het afspelen op grote HD en UHD TV schermen. Ook zijn de HD files zeer geschikt voor verdere montage met behoud van kwaliteit.

Bestandsgrootte film en video indien naar USB of externe harde schijf:
Een uur beeldmateriaal in MP4 heeft 5GB schijfruimte nodig, een uur in MP4-HD 10GB. Indien u zelf een USB stick of harde schijf aanlevert, dient u hier rekening mee te houden.